Kompatibilní verze
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fondants au chocolat
- 150 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux (3 cm)
- 120 g de beurre, en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 60 g de sucre brut, moulu
- 20 g de farine
- ¼ c. à café de poudre à lever
Sorbet
- 50 g de sucre
- 1 citron vert, le zeste d'un ½ citron vert finement prélevé à l’économe
- 300 g de mangue, coupée en morceaux (1 cm), congelée
- 1 blanc d'œuf
Finition
- 3 fruits de la passion, coupés en deux, en prélever la pulpe
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moelleux au chocolat
45 min
Pizza au poulet et curry
1h 10min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Sauce cocktail
5min
Chutney d'oignon rouge
24h
Crema catalana
40 min
Salade à la grecque et croûtons
25min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 godz. 30 min
Sauce au curry
5min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min