Kompatibilní verze
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g suiker
- 4 eierdooiers
- 150 g gorgonzola, in stukken
- 420 g melk, min. 3,2%
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 - 3 snuifjes zout
- 20 g geklaarde boter
- 400 g peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)
- 20 - 30 g brandy
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 2 - 3 snuifjes gemalen piment (volitelně)
- walnoten, geroosterd, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 383.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Tomaat basilicum spread
5min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Pompoen vingers
1h 30min