
Kompatibilní verze
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g suiker
- 4 eierdooiers
- 150 g gorgonzola in stukken
- 420 g melk min. 3,2%
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 - 3 snuifjes zout
- 400 g peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)
- 20 g geklaarde boter
- 20 - 30 g brandy
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 2 - 3 snuifjes gemalen piment (volitelně)
- walnoten geroosterd, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 466 kcal / 1949.7 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 27.6 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Sodík
- 383.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu met chocolade en chili
Žádné hodnocení
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Lactosevrije milkshake
Žádné hodnocení
Rabarberijs
36hod. 25min
Aardbeien mille-feuille
5hod.
Rode ogen gevulde eieren
Žádné hodnocení
Kaas uilen
Žádné hodnocení
Cheesecake
1hod. 30min
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Vloeibare karamel
25min
Meringue spoken
12hod. 25min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1hod. 30min