
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soezendeeg
- 150 g water
- 80 g ongezouten boter in stukken gesneden
- 1 snuifje zout
- 2 tl suiker (10 g)
- 120 g meel
- 3 eieren (elk 53-63 g)
Chocoladesaus en samenvoeging
- 250 g pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden
- 40 g ongezouten boter in stukken gesneden
- 200 g melk
- vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 257 kcal / 1075 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Chocoladesaus
Ninguna valoración
Rijstsalade
1h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Vers pastadeeg
1h
Fijngehakt rauw vlees
35min
Soezendeeg
2h
Banketbakkersroom
15min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Abrikozen ketchup
Ninguna valoración
Napoleon hoedjes
Ninguna valoración
Amandelpasta
1h 10min