Zařízení & příslušenství
Profiteroles
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
18 stuks
Suroviny
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
5 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Het basiskookboek
174 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
No ratings
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 h 50 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
No ratings
Soezendeeg
2 h
Chocolade sneeuwballen
1 h
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 h 25 min
Yoghurt met chocolade
12 h 25 min
Chocoladetruffels
2 h 45 min
Citroenmeringuetaart
2 h 30 min
Kerstman macarons
3 h 20 min
Boterkoekjes
50 min
Chocoladecake
40 min