Chiffon cake à l'orange

Chiffon cake à l'orange

4.4 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
8 parts

Suroviny

Le gâteau éponge
  • 1 orange (environ 200 g), zeste, jus et pulpe
  • 4 œufs
  • ¼ c. à café de sel
  • 40 g de sucre en poudre
  • 30 g de farine de blé
    30 g de fécule de maïs
  • 20 g de fécule de maïs
  • 5 g de levure chimique
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 25 g d'huile végétale
La crème à l'orange
  • 1 œuf
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 40 g de sucre en poudre
L'assemblage du gâteau
  • 1 c. à soupe de sucre glace (facultatif)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 161.3 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 780.4 kJ / 186.5 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 18.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...