Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 3 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de sarrasin
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2738 kJ / 645 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 131 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Pain de campagne
3sa 45 dk
Pain de seigle
4sa 10 dk
Pain au sarrasin et aux graines
2sa 35 dk
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain maison au maïs
2h 30min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min