Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 3 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de sarrasin
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2738 kJ / 645 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 131 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain au levain
8 godz.
Pain au maïs portugais
5h
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain de seigle
4h 10min
Pâte à tartiner choco-noisette
25min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain au levain
17h
Pain express au sésame
1h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min