Baguette au sarrasin

Baguette au sarrasin

3.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 15hod. 25min.
3 pièces

Suroviny

  • 300 g d'eau minérale
  • 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 3 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 19 g
Kalorie 2738 kJ / 645 kcal
Tuk 3 g
Sacharidy 131 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...