Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 4 œufs
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli, et 1 noisette pour les moules
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 10 g de feuilles de menthe fraîche
- 40 g de noix
- 50 g de pecorino, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 997 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1 godz. 50 min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50 min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1h 30 min
Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe
3h 10min
Focaccia aux champignons et butternut
2 Std.
Brioche au lait de coco
3h 10min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Pains au yaourt orientaux
55 Min
Pain à l'ail et au thym
2h 20 min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min