Pain de mie sans gluten

Pain de mie sans gluten

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 14hod.
10 tranches

Suroviny

Le levain sans gluten
  • 45 g de farine de sarrasin maison ou certifiés sans gluten
  • 30 g de farine de riz blanc maison ou certifiés sans gluten
  • 85 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 500 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de cosse de psyllium en poudre
  • 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café d'huile végétale pour le moule
  • 1 c. à soupe de lait

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 515.7 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 983.3 kJ / 235 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 48.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...