Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain sans gluten
- 45 g de farine de sarrasin, maison ou certifiés sans gluten
- 30 g de farine de riz blanc, maison ou certifiés sans gluten
- 85 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 500 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de cosse de psyllium en poudre
- 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café d'huile végétale, pour le moule
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 983.3 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 515.7 mg
Alternativní recepty
Pain au sarrasin et aux graines
2h 35min
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Brioche sans gluten
2hod. 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2hod. 15min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2 Std. 50 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2hod. 15min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2hod. 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2hod. 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min