
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain sans gluten
- 45 g de farine de sarrasin maison ou certifiés sans gluten
- 30 g de farine de riz blanc maison ou certifiés sans gluten
- 85 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 500 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de cosse de psyllium en poudre
- 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café d'huile végétale pour le moule
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 235 kcal / 983.3 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 515.7 mg
Alternativní recepty
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6hod. 5min
Café à l'amande
25min
Baguette au sarrasin
15hod. 25min
Purée d'amande
10min
Brioche sans gluten
2hod. 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1hod. 10min
Pâte brisée sans gluten
5min
Mix de farines sans gluten
5min
Smoothie du matin aux myrtilles et au matcha
10min
Mélange pour pain complet
10min
Pain brioché sans gluten
2hod. 50min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min