Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte intero
- 150 g di acqua
- 10 g di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 180 g di lievito madre (vedere consigli) - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 25 g di semi di chia
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 200 g di Brie a pezzi
- 80 g di zucchina grattugiata
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- sale grosso, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1693.3 kJ / 404.6 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2u.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Girelle di pizza salame e pesto
2u. 45min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30 min
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3h
Brioches ripiene alle mele
4h
Ciambella ACE
1h 30 min
Panini di patate
20h
Dolce di carote e mandorle
1u.
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1u.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2u.