Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi (4 pezzi circa da 130 g l'uno)
- 20 g di Parmigiano reggiano
-
30
g pane raffermo
nebo 30 g di pangrattato - 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 100 g di carciofi, puliti a fette
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- ½ limone, la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.