Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi (4 pezzi circa da 130 g l'uno)
- 20 g di Parmigiano reggiano
-
30
g pane raffermo
nebo 30 g di pangrattato - 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 100 g di carciofi, puliti a fette
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- ½ limone, la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h