
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi (4 pezzi circa da 130 g l'uno)
- 20 g di Parmigiano reggiano
-
30
g pane raffermo
nebo 30 g di pangrattato - 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 100 g di carciofi puliti a fette
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- ½ limone la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 453 kcal / 1895 kJ
- Protein
- 42.9 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1hod. 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3hod.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3hod. 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5hod. 30min
Alici marinate sottovuoto
2hod. 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1hod.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8hod.
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1hod. 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2hod. 30min