Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettone di manzo
- 15 g di pane raffermo
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di cipolla in quarti
- 50 g di carote a tocchetti
- 50 g di mortadella a tocchetti
- 300 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Terminare la preparazione
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 15855.4 kJ / 378.7 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 983.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 λεπτ.
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Focaccine con rosmarino
2 Std. 30 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5 min
Pane bianco
3ωρ.
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.