Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettone di manzo
- 15 g di pane raffermo
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di cipolla in quarti
- 50 g di carote a tocchetti
- 50 g di mortadella a tocchetti
- 300 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Terminare la preparazione
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 15855.4 kJ / 378.7 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 983.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 Std. 10 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Crostatina al cioccolato
13 Std.
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Pane bianco
3h
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8u. 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Pizza romana bianca
6h 30min