Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettone di manzo
- 15 g di pane raffermo
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di cipolla in quarti
- 50 g di carote a tocchetti
- 50 g di mortadella a tocchetti
- 300 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Terminare la preparazione
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 15855.4 kJ / 378.7 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 983.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 godz. 20 min
Patate Sottovuoto
2h
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Pesce bianco magro sottovuoto
1 godz. 20 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3sa 30 dk
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min