Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Protein
- 53.9 g
- Sacharidy
- 330.8 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Ghirlanda di pane golosa
2 godz. 45 min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.