Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuchen
- 1 Orange, unbehandelt (ca. 200 g)
- 4 Eier
- ¼ TL Salz
- 40 g Zucker
- 30 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- 5 g Backpulver
- 1 TL Vanilleextrakt
- 25 g Öl
Orangencreme und Fertigstellung
- 1 Ei
- 50 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 1 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 780 kJ / 187 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 161 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnenkuchen alla Toscana
3 godz. 20 min
Orangencreme
2 Std. 40 Min
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3 Std.
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2h 5min
Quitten-Tarte
50 Min
Spargel-Focaccia
5h
Bienenstich
2 Std. 40 Min
Karamell-Obstkuchen
1 Std. 20 Min
Eclairs mit Karamellcreme
4 Std.
Brioche mit Cremelikör
5h
Osternest
2 Std.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 Std. 15 Min