Kompatibilní verze
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 100 g Buchweizen
- 5 Eier
- 170 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Zitronencreme
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 100 g Zitronensaft
- 20 g Speisestärke
- 20 g Limoncello
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Sahnesteif
- 700 g Sahne
- 300 g Himbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- 40 g Limoncello
- weiße Schokolade in Raspeln, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1721 kJ / 411 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllter Hefekranz
2h 15 min.
Erdbeer-Sahne-Torte
2u.
Nusseis mit Lavendel-Zitrus-Crumble
17h
Biskuit
1h 50min
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6h 30min
Erdbeer-Sahnetorte
5h
Biskuit
1u. 30min
Schwarzwälder Kirschtorte
4u.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2u.
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Hochkant-Schoko-Torte
10h