Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 680 mg
Alternativní recepty
Grated Cheddar Cheese
5 min
Chunky Guacamole
10min
Broccoli Stem Slaw
15min
Fish Ceviche
3h 25 min
Cutter Beet Carpaccio
Žádné hodnocení
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Collard Greens
1h 5 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Quick Refried Beans
20min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min