Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 2 heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
333 kcal / 1393 kJ
Protein
12 g
Tuk
24 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
680 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty