Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
8 portions

Suroviny

Multi-Color Cauliflower
  • red onions quartered
    10 oz
  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
    2
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • water
    30 oz
Béchamel Sauce
  • Gruyère cheese aged, in pieces
    6 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • all-purpose flour
    2 oz
  • whole milk
    24 oz
  • salt
    1 tsp
  • white pepper
    1 tsp
  • fresh thyme to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 680 mg
Protein 12 g
Kalorie 1393 kJ / 333 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...