Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
nebo 50 g quark -
20
g süt
nebo 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Žádné hodnocení
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Žádné hodnocení
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 Min
Çağla Ezmesi
10 Min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 Min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min