Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
nebo 50 g quark -
20
g süt
nebo 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min
Pastırmalı Humus
15 Min
Sebze Bulyon
1sa
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Kepekli Bulgur Salatası
40 dk
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 godz. 20 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Keine Bewertungen
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Bearnez Sos
15 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 dk