Kompatibilní verze
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nut Milk
- 250 g mixed whole nuts (e.g. almonds, hazelnuts, peanuts, cashew nuts, see tip)
- 1500 g water
- 5 - 10 drops lemon juice (see tip)
- 1 pinch coarse sea salt
- 40 g honey
Citrus and Lavender Crumble
- 150 g stale bread, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp lavender
- ½ lemon, finely grated zest only
- 1 orange, finely grated zest only
- 50 g orange juice
Ice Cream
- 250 g coconut cream
- 4 medium eggs
- 1 tsp guar gum (see tip)
- 150 g honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 121 mg
Alternativní recepty
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Peach Foam
10 Min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Vegan Butter
2h
Gluten-free Christmas Cake
732h 30 min
Walnut Butter
25 min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 Std. 20 Min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min