Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 220 g plain flour
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 50 g icing sugar (see tip)
Filling
- 170 g blanched almonds
- 170 g unsalted butter, diced
- 170 g golden caster sugar
- 4 large eggs
- 1 tsp almond extract
- 400 g fruit mincemeat
- 20 g flaked almonds
- 1 tsp icing sugar, for decorating
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Tuk
- 35.4 g
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Simnel Cake
3 Std.
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Bara Brith
10h
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10 min
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Coffee and Walnut Cake
1h 10 min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Apple Crumble Cake
1h 10 min