Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
TM6

Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Lamb Soup

  • 2 yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves
  • ½ garlic bulb, cut horizontally
  • 5 - 6 sprigs fresh thyme
  • 18 - 20 oz lamb shoulder, bone in
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 21 oz butternut squash, peeled, cut into pieces
  • olive oil, to drizzle
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz celery sticks, cut into pieces (1 in.)
  • 42 oz water, plus extra to deglaze
  • 2 dried bay leaves

Butternut Squash Ravioli

  • 11 oz pasta flour (type 00)
  • 3 large eggs
  • ½ oz olive oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 3 ½ oz ricotta cheese
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • water, to boil ravioli
  • fresh thyme leaves, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2014 kJ / 481 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
47 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
5.2 g
Sodík
563 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty