Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork Chops
- 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp dried thyme
- 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
- 2 oz celery, in pieces
- 1 tbsp bread crumbs
- 1 garlic clove
- ½ tsp dried sage
- 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)
Cider Sauce
- 10 oz apple cider
- 8 oz chicken stock
- ½ oz Dijon mustard
- 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp unsalted butter, chilled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Apple Cranberry Chutney
1hod. 5min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Basque Chicken
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min