Chocolate and Pistachio Cream Cake

Chocolate and Pistachio Cream Cake

3.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 20min.
12 portions

Suroviny

Glaze (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g ea.)
    4
  • water plus extra to soak
    6 oz
  • confectioners sugar
    8 oz
  • heavy whipping cream
    4 ½ oz
  • cocoa powder, unsweetened
    2 ½ oz
Pistachio Cake (the next day)
  • dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces
    4 ½ oz
  • unsalted butter cut into pieces
    4 oz
  • sugar
    4 ½ oz
  • large eggs
    3
  • all-purpose flour
    2 ½ oz
  • salt
    1 pinch
  • unsalted pistachios, shelled, peeled
    3 ½ oz
Pistachio Cream
  • agar-agar
    1 tbsp
  • sugar
    3 ½ oz
  • whole milk
    11 oz
  • pistachio paste (see Tip)
    3 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • heavy whipping cream chilled
    7 oz
Assembly (serving day)
  • unsalted pistachios, shelled chopped
    1 oz

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 87 mg
Protein 13 g
Kalorie 2519 kJ / 602 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...