
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter diced, chilled
- 2 large eggs
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½
oz Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)
nebo 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 7 oz whole milk
- 1 ½ oz sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks from large eggs
- 2 oz unsalted butter in pieces
Caramel Filling
- 5 ½ oz sugar
- 4 ½ oz unsalted butter cold in 1 cube
- 36 oz water divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 5 oz whipping cream
Rolling and Assembly
- ripe mango thinly sliced, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 606 kcal / 2536 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Sodík
- 68 mg
Alternativní recepty
Lemon Curd
1hod.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3hod. 10min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3hod. 35min
Homemade "Velvety" Cheese
4hod. 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3hod. 40min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3hod. 45min
Lollipops
40min
Creamy Fruity Gelatins
7hod. 30min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1hod. 30min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10hod. 55min
Strawberry Panna Cotta
4hod. 40min
Caramels
3hod. 40min