
Zařízení & příslušenství
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
Příprava 40min
Celkový 6hod. 10min
12 portions
Suroviny
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Chocolate Pudding Filling
-
Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)5 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
sugar1 ½ oz
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
unsalted butter in pieces2 oz
Caramel Filling
-
sugar5 ½ oz
-
unsalted butter cold in 1 cube4 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream5 oz
Rolling and Assembly
-
ripe mango thinly sliced, to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
606 kcal /
2536 kJ
Protein
8 g
Tuk
37 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
21 g
Sodík
68 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepty/-ů
USA
USA