Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 128.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 978.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Mole Verde
1h 5min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Bread Pudding Flan
3u. 35min
Pico De Gallo
15 Min
Fettuccine Alfredo
40min
Tamales Verdes
2h 55min
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Confectioners Sugar
5 Min