Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
TM6 TM5

Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde

5.0 (12 hodnocení)

Suroviny

Prepping Husks and Filling

  • 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
  • cold water, to rinse
  • boiling water, to soak
  • 3 poblano chilies
  • vegetable oil, to coat
  • 10 oz Oaxaca cheese

Salsa Verde

  • 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
  • 4 oz white onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 serrano chili, stem removed
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only
  • 5 fresh epazote leaves
  • ¾ tsp salt
  • 1 canned chipotle chili

Masa

  • 3 oz vegetable shortening, in pieces
  • 14 oz masa harina
  • 1 ¾ tsp salt
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 17 - 22 oz water, divided

Tamales

  • 60 oz water

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
3343.9 kJ / 799.2 kcal
Protein
22.4 g
Sacharidy
128.9 g
Tuk
24.3 g
Nasycený tuk
8.3 g
Vláknina
12.9 g
Sodík
978.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty