Zařízení & příslušenství
Picadillo (Texas Hash)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1176 kJ /
281 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min.
Carnitas
50min.
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min.
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1hod. 15min.
Fettuccine Alfredo
40min.
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5hod. 45min.
Beef Tostadas
1hod. 10min.
Chicken Enchiladas
40min.
Pozole Verde
2hod.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min.
Tinga de Pollo
40min.
Chicken and Avocado Arepas
1hod.