Kompatibilní verze
Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poisson en croûte de sel
- 5 gousses d'anis étoilé
- 1 c. à café de piment, sec, en flocons
- 6 brins de romarin frais
- 2000 g de gros sel
- 200 g d'eau
- 1 citron, en tranches (5 mm)
- 2 bars, poissons entiers, éviscérés, nettoyés, longueur max. 38 cm, ± 900 g au total
- ½ citron, zeste et jus
- 5 g de moutarde
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de bulbe de fenouil, en morceaux (± 3-4 cm), garder les feuilles pour la décoration
- 20 g de vinaigre blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 2244.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Salade de poulpe sous-vide
8u.
Mayonnaise bistro
5 min
Gâteau cru au chocolat et à la betterave
2 godz. 15 min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Bisque de crevettes et croûtons
1 godz.
Dorade royale en croûte de sel
35min
Beignets de poisson et sauce tartare
50min
Bar et fenouils caramélisés
1 godz. 15 min
Bœuf Wellington sauce vin rouge et sa duxelles de champignons
2 godz. 30 min
Fumet de crustacés
25min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35min