Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir conseil)
- 150 g d'oignons, en tranches (1 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
150
g de vinaigre blanc, 10%
nebo 150 g de vinaigre de cidre - 10 g de sel
- 10 g de sucre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 12 grains de poivre noir
- 4 c. à café de graines de moutarde
- 8 grains de poivre de la Jamaïque
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Garam Masala (mélange d'épices)
10 min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25min
Burgers de bison au cheddar et oignons marinés
35min
Carottes fermentées
84h 30min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Gaspacho
1h 15min
Mayonnaise bistro
5 Min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30 min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min