
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Za'atar
- 5 g timian, tørret
- 5 g merian, tørret (volitelně)
- 5 g korianderfrø
- 5 g oregano, tørret
- 5 g bønneurt, tørret
- 5 g sumak
- 5 g spidskommenfrø
- 5 g salt
- 1 spsk sesamfrø ristede
Manakish
- 300 g hvedemel, grov
- 190 g vand
- ½ tsk tørgær
- ½ tsk sukker
- olivenolie til at dryppe med
- 1 tsk salt
- olivenolie til at drysse med
- 50 - 60 g halloumi skåret i skiver
- 40 g sorte oliven, udstenede
- olivenolie til at dryppe med
- 6 - 8 cherrytomater skåret i skiver
- 2 - 3 knivspids havsalt, flager
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 195.8 kcal / 819.1 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 5.5 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 660.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Franskbrød med kerner
3hod. 20min
Portugisisk brød (Pão de água)
3hod. 30min
Sandwichbrød
3hod.
Kinesisk Tangzhong-brød
2hod. 45min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Žádné hodnocení
Blomsterbrød
1hod. 5min
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit kartoffelbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení