Zařízení & příslušenství
Glutenfrit kartoffelbrød
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
10 stykker
Suroviny
-
vand900 g
-
kartofler skåret i stykker (3 cm)200 g
-
mælk150 g
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
gær30 g
-
sukker1 tsk
-
glutenfrit mel450 g
-
tapiokamel50 g
-
quinoamel25 g
-
salt1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
sorte sesamfrø (volitelně)1 spsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
498 mg
Protein
4 g
Kalorie
1032 kJ /
246 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomsterbrød
1hod. 5min.
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit briochebrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení
Nem brioche
Žádné hodnocení
Brød uden form
1hod. 35min.