Glutenfrit kartoffelbrød

Glutenfrit kartoffelbrød

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
10 stykker

Suroviny

  • vand
    900 g
  • kartofler skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • mælk
    150 g
  • citronsaft, friskpresset
    10 g
  • gær
    30 g
  • sukker
    1 tsk
  • glutenfrit mel
    450 g
  • tapiokamel
    50 g
  • quinoamel
    25 g
  • salt
    1 tsk
  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring
    20 g
  • sorte sesamfrø (volitelně)
    1 spsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Sodík 498 mg
Protein 4 g
Kalorie 1032 kJ / 246 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše