Glutenfrit kartoffelbrød
TM6

Glutenfrit kartoffelbrød

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 900 g vand
  • 200 g kartofler skåret i stykker (3 cm)
  • 150 g mælk
  • 10 g citronsaft, friskpresset
  • 30 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 450 g glutenfrit mel
  • 50 g tapiokamel
  • 25 g quinoamel
  • 1 tsk salt
  • 20 g ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring
  • 1 spsk sorte sesamfrø (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 stykke
Kalorie
246 kcal / 1032 kJ
Protein
4 g
Tuk
3 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
498 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše