![Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes) Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1EE289C3-F8E3-4C5D-9BF3-E392378D4E54/Derivates/522CA9C1-F4CB-4CF5-8C2C-58FB0686A135.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter Dough
- 2 ½ oz whole milk
- 2 ¼ tsp active dry yeast (1 package)
- 1 tsp sugar
- 4 ½ oz bread flour
- warm water, to cover dough
Dough
- 4 oz sugar
- 1 lemon, organic, zest only, no white pith
- 1 orange, organic, zest only, no white pith
- 2 oz whole milk
- 2 ½ oz unsalted butter, room temperature
- 2 large eggs
- 4 tsp active dry yeast (2 packages)
- 1 oz orange flower water (see Variation)
- 16 oz bread flour, plus extra to dust
- 1 pinch salt
Forming and Decorating
- 1 large egg, whisked
- 4 - 5 oz candied fruit, mixed, to taste
- 1 oz sliced almonds
- 1 ½ oz sugar (moistened with a few drops water)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1493.8 kJ / 357 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 53.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes
1 Std. 15 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Ratatouille Galette
1h 30min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Gerbeaud Cakes
1 Std. 20 Min
Angel Food Cake
1ч. 10 мин.
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min