Zařízení & příslušenství
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
20 porsi
Suroviny
-
air panas50 g
-
bunga telang biru segar atau kering, sedikit dibilas20
-
air1200 g
-
garam½ sdt
-
santan200 g
-
beras ketan direndam selama 2 jam dan sisihkan300 g
-
daun pandan potong sepanjang 5 cm3
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Protein
1 g
Kalorie
338 kJ /
81 kcal
Tuk
3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Camilan Khas Peranakan
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kuih Qasidah khas Terengganu
Žádné hodnocení
Tape Uli Ketan Hitam
82hod.
Devilled Eggs
Žádné hodnocení
Kue Kering Jeruk
50min.
Kue Beras Kacang Merah
Žádné hodnocení
Ghost Crispy Pancakes
Žádné hodnocení
Salted Egg Yolk Flaky Mooncake
2hod.
Kue Bulan Selai Nanas
Žádné hodnocení
Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen
1hod. 30min.
Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)
Žádné hodnocení
Bakpao Wjien Hitam
2hod. 20min.
Bakpao Sayur
2hod. 40min.