Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Turkey Breast
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 portions
Suroviny
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
709.6 mg
Protein
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Crab Cakes
1hod. 35min.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Sous-vide Octopus Salad
8hod.
Steak Tartare
15min.
Greek Appetiser Tart
1hod. 30min.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min.
Garlic Shrimp
35min.
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28hod. 20min.
Ceviche
1hod. 10min.
Cranberry Pear Cider
25min.