Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Turkey Breast
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 portions
Suroviny
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
709.6 mg
Protein
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Ratatouille Galette
1h 30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Crème Pâtissière
15min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Hamburger Buns with Stout Beer
3h