Kung Pao Chicken

Kung Pao Chicken

4.3 267 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions

Suroviny

Glaze
  • green onions cut into pieces
    4
  • garlic cloves
    4
  • dried red chilies stems removed
    10 - 15
  • corn starch
    1 tbsp
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • dried chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • fermented black bean paste
    3 oz
    3 oz black bean garlic sauce
  • chicken stock
    2 oz
    2 oz chicken stock, low-sodium
  • soy sauce
    2 tbsp
    2 tbsp soy sauce, light
  • black vinegar
    2 tbsp
  • Chinese cooking wine
    1 tbsp
  • peanut oil
    2 tsp
Sauté
  • water
    20 oz
  • chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)
    24 oz
  • peanut oil
    1 oz
  • bell peppers diced (½ in.)
    6 oz
  • zucchini sliced (¼ in.)
    6 oz
  • carrots sliced (¼ in.)
    3 oz
  • raw unsalted peanuts plus extra to garnish
    2 oz
  • green onions sliced on the bias, to garnish
  • cooked rice to serve (see Tip)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 738 mg
Protein 33 g
Kalorie 1372 kJ / 328 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...