Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 油
-
300
克 德式熟香肠 ,切片(每片1厘米)
nebo 300 克 烟熏猪肉香肠 ,切片(每片1厘米) - 950 克 水
- 30 - 50 克 羽衣甘蓝 ,去粗茎
- 120 克 洋葱 ,切块
- 80 克 胡萝卜 ,切块
-
80
克 西芹 ,切块
nebo 80 - 100 克 欧芹根 ,切块 - 3 个 蒜头
- 30 克 番茄泥
-
300
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
nebo 300 克 蘑菇 ,切片 - 30 - 50 克 薏仁 (见变化)
-
2
茶匙 肉高汤酱
nebo 2 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水) ,掰碎 - 1 - 2 片 干月桂叶
- 1 茶匙 干燥百里香
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 884.3 mg