Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 咸味熟花生
- 20 克 姜 ,去皮,切片(每片2毫米)
- 100 克 港式海鲜酱
- 1300 克 水
- 200 克 泰国香米
- 1 ½ 茶匙 盐
- 200 克 绿花椰菜 ,切小朵
- 盐 ,调味用
- 橄榄油 ,煎炸用
- 500 克 猪肉肉糜
- 1 - 2 茶匙 三巴酱
- ¼ 颗 大白菜 (约100克),切条(每条5毫米)
- 1 根 胡萝卜 (约150克),切丝(每根2毫米)
- 1 根 小黄瓜 (约200克),切块(每块1厘米)
- 4 枝 新鲜香菜 ,只取叶子,切碎
- 4 枝 新鲜薄荷 ,只取叶子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2522.3 kJ / 600.6 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 1664.4 mg