Zařízení & příslušenství
炙烤乳酪汉堡配菌菇
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
8 个
Suroviny
-
布格麦粒120 克
-
水410 克
-
橄榄油70 克
-
面粉480 克
-
新鲜酵母10 克
-
盐10 克
-
面粉 撒粉用
-
车达乳酪 切块80 克
-
格鲁耶尔乳酪 切块80 克
-
马苏里拉乳酪 切块80 克
-
红葱头 切块200 克
-
糖1 茶匙
-
意大利黑醋 (volitelně)15 克
-
苹果醋20 克
-
蒜头2 颗
-
欧芹叶5 克
-
黄油 切块20 克
-
400 克 蘑菇, ,切块新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切块400 克
-
盐2 - 3 小撮
-
黄油 涂抹用
-
黄油 煎三明治用3 - 4 汤匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
733.4 mg
Protein
18.4 g
Kalorie
2309.6 kJ /
552 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sacharidy
64.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
百变菌菇料理
11 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
鸡肉奶酪蔬菜千层面
45min.
菲达奶油酱
Žádné hodnocení
意式披萨
Žádné hodnocení
那不勒斯披萨
9hod.
恰巴塔面包
10hod.
高蛋白面包
9hod.
蔬菜馅饼配哈罗米奶酪
Žádné hodnocení
苏式蟹黄鲜肉月饼
1hod. 25min.
小兔子面包
2hod. 10min.
德国扭结碱水面包(Pretzel)
1hod.
超软吐司
3hod. 50min.
玛格丽特披萨
2hod. 10min.