Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 牛腱肉 ,切大块,约8×7厘米
- 40 克 香菜 ,一切二
- 5 片 姜
- 2 瓣 蒜头 ,拍碎
- 40 克 柱候酱
- 80 克 海鲜酱
- 1 根 京葱 ,切块拍碎
- 120 克 红腐乳汁
- 2 - 3 克 花椒 (约1茶匙)
- 200 克 花雕酒
- 20 克 白酒 ,52度
- 20 克 油
- 2 颗 八角
- 2 克 桂皮
- 1 片 香叶
- 3 片 山奈
- 5 颗 小豆蔻豆荚
- 250 克 水
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- 80 克 冰糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1438.7 kJ / 344.2 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1519.5 mg