Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 100 g di chicchi di segale
- 350 g di acqua
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di arachidi tostate non salate
Impasto
- 1720 g di acqua (di cui 220 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 450 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 15 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di girasole, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Pane rustico ripieno
29h
Focaccia primavera
3 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Caffè macinato
5min
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4 godz.
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1h
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2 Std.
Formaggio vegano grattugiato
15min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min