Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buchteln
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 180 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 330 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 egg yolks
- 1 pinch sea salt
- 1 lemon, zest only, no white pith
- oil, to grease
- 12 tbsp jam (approx. 200 g - see Tips)
Vanilla custard
- 250 g milk
- 250 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 1 - 2 tbsp rum, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 20 g cornflour
- 50 g caster sugar
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1859.1 kJ / 444.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 50.1 mg
Alternativní recepty
Traditional Apple pie
1h 30min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 Min
Lamington swiss roll
25h 40min
Choux pastry
2 Std.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, TM6)
2h 10 min
Marbled meringue gateau
2h 35 min
Pear and ginger paste
26h 25min
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min