Spinat- og linsesuppe
TM6 TM5 TM31

Spinat- og linsesuppe

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 50 g løg skåret i kvarte
  • 50 g gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)
  • 50 g bladselleri vasket og tørret
    nebo 50 g selleristilk skåret i skiver
  • 250 g linser, tørret
  • 1 laurbærblad, tørret
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 1000 g vand
  • 50 g olivenolie
  • 200 g spinatblade, friske vasket og tørret
    nebo 200 g helbladet spinat, frost optøet og vandet presset ud
  • 160 g ris (tilberedningstid 16 minutter)
  • ½ tsk salt, fint (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
451 kcal / 1887 kJ
Protein
18.8 g
Tuk
13.7 g
Sacharidy
67.3 g
Vláknina
10.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše