Spinat- og linsesuppe

Spinat- og linsesuppe

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portioner

Suroviny

  • løg skåret i kvarte
    50 g
  • gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)
    50 g
  • bladselleri vasket og tørret
    50 g
    50 g selleristilk, skåret i skiver
  • linser, tørret
    250 g
  • laurbærblad, tørret
    1
  • grøntsagsbouillon
    1 spsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • vand
    1000 g
  • olivenolie
    50 g
  • spinatblade, friske vasket og tørret
    200 g
    200 g helbladet spinat, frost, optøet og vandet presset ud
  • ris (tilberedningstid 16 minutter)
    160 g
  • salt, fint (volitelně)
    ½ tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18.8 g
Kalorie 1887 kJ / 451 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 10.5 g
Sacharidy 67.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše