Japansk ramen

Japansk ramen

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portioner

Suroviny

  • svineslag snittet i toppen
    400 g
  • fed hvidløg
    3
  • japansk soya sauce
    60 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    10 g
  • vand
    2000 g
  • hønsebouillon (se tip)
    3 tsk
  • sort riseddike
    1 tsk
  • ingefær skåret i skiver (3 mm)
    2 cm
  • misopasta
    50 g
  • æg
    2
  • babyspinat, frisk
    100 g
  • nudler, tørret
    270 g
  • nori tang revet i 4 stykker
    1
  • majs, dåse
    4 spsk
  • forårsløg skåret i tynde skiver, til pynt
    2
  • sesamfrø ristet, til pynt
    2 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1249 mg
Protein 32 g
Kalorie 1860 kJ / 443 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše