Ærte- og pancetta risotto
TM6 TM5 TM31

Ærte- og pancetta risotto

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 80 g parmesanost skåret i mindre stykker
  • 40 g skalotteløg halve
  • 50 g olivenolie plus ekstra til stegning
  • 200 g ærter, frost optøet
  • 100 g hvidvin, tør
  • 200 g risottoris
  • 450 g kogevand, fra grøntsager
    nebo 450 g kyllingebouillon
  • 150 g pancetta skåret i tern (1 cm)
  • 30 g madlavningsfløde, ca. 18%
    nebo 30 g smør i tern
  • 2 - 3 knivspids sort peber, stødt
  • 5 - 10 mynteblade, friske hakket, efter smag
  • havsalt efter smag

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
563 kcal / 2357 kJ
Protein
20.7 g
Tuk
33.8 g
Sacharidy
44.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše