Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa barbacoa
- 3 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 250 g de puré de jitomates maduros
- 120 g de agua
- 90 g de vinagre de vino blanco
- 70 g de azúcar mascabado
- 70 g de mostaza
- 30 g de salsa Inglesa
- 1 - 1 ½ cdita de chile molido, (cualquier tipo)
- 2 cditas de paprika, ahumada y molida
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal
Costillas de cerdo
- 700 g costilla de cerdo, cortado en trozos (3 cm x 10 cm) (ver tip)
- 15 g jengibre, cortado en rodajas (2 mm)
- 400 g agua
- 600 g de papas, en trozos (3 cm)
- ½ cdita de sal, o al gusto
- aceite de canola, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo TM6
30 min
Chilorio
1 godz.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6h 30min
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min
Adobo con carne
50 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Pollo con mole TM6
1 godz.