Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa barbacoa
- 3 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 250 g de puré de jitomates maduros
- 120 g de agua
- 90 g de vinagre de vino blanco
- 70 g de azúcar mascabado
- 70 g de mostaza
- 30 g de salsa Inglesa
- 1 - 1 ½ cdita de chile molido, (cualquier tipo)
- 2 cditas de paprika, ahumada y molida
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal
Costillas de cerdo
- 700 g costilla de cerdo, cortado en trozos (3 cm x 10 cm) (ver tip)
- 15 g jengibre, cortado en rodajas (2 mm)
- 400 g agua
- 600 g de papas, en trozos (3 cm)
- ½ cdita de sal, o al gusto
- aceite de canola, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30 min
Costillas teriyaki
1h 30 min
Chow Mein
55 min
Arroz con cerdo a las 5 especias TM6
50min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10 min
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30 min
Pollo entero a la cerveza
2 godz.
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2 godz.
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6h 30 min