Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 hojas de laurel secas
- 3 ramitas de romero fresco
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
nebo 1 cdas de mostaza Dijon
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 808 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pastel de carne
40 Min
Sal de tomillo
5 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Filete de res con almendras
30 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.