Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 hojas de laurel secas
- 3 ramitas de romero fresco
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
nebo 1 cdas de mostaza Dijon
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 808 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Carne en su jugo
35min
Salteado de pollo y nueces
35min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
El mejor pavo navideño
4 Std. 40 Min