蔬皮脆片與乳酪球
TM6 TM5 TM31

蔬皮脆片與乳酪球

(Žádné hodnocení)

Suroviny

蔬菜皮

  • 100 - 150 克 紅蘿蔔 取皮。選用有機、清洗乾淨(詳見要訣)
  • 1 茶匙 油
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 胡椒粉

奶酪球

  • 200 克 菲達乳酪
  • 150 克 奶油乳酪
  • 5 克 新鮮檸檬汁
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
361.9 kJ / 86.4 kcal
Protein
2.1 g
Sacharidy
2.1 g
Tuk
7.8 g
Nasycený tuk
4.5 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
304.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty