Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 gambones crudos enteros
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Salsa Alfredo
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de nata
- 15 g de harina de trigo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Cobertura
- 200 g de cebolla en juliana fina
- 10 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
Montaje
- 50 g de cecina (8 lonchas muy finas cortadas por la mitad)
- 50 g de huevas de salmón
- 100 g de hojas baby de ensalada variada
- aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 247.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 Min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1 Std. 15 Min
Calamares rellenos
2 Std.
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1 Std.
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 Min
Coca de cerezas
2 Std. 20 Min
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
50 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min