Zařízení & příslušenství
番茄汤底料
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 罐(果酱瓶)
Suroviny
-
新鲜番茄 成熟,去皮并一切四块600 克
-
紫洋葱 ,一切四块150 克
-
新鲜姜 ,切片20 克
-
植物油130 克
-
番茄膏200 克
-
蚝油30 克
-
鸡精粉 ,自制或市售,适量调味2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐(果酱瓶)
Sodík
996 mg
Protein
6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tuk
66 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火锅乐
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní