番茄汤底料

番茄汤底料

5.0 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 罐(果酱瓶)

Suroviny

  • 新鲜番茄 成熟,去皮并一切四块
    600 克
  • 紫洋葱 ,一切四块
    150 克
  • 新鲜姜 ,切片
    20 克
  • 植物油
    130 克
  • 番茄膏
    200 克
  • 蚝油
    30 克
  • 鸡精粉 ,自制或市售,适量调味
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐(果酱瓶)

Sodík 996 mg
Protein 6 g
Kalorie 3130 kJ / 748 kcal
Tuk 66 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...