Zařízení & příslušenství
炒甜椒
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱
Suroviny
-
橄榄油20 克
-
甜椒 去蒂去籽,切条(每条5毫米x4-5 厘米长)200 克
-
盐 (volitelně) 调味用
-
黑胡椒粉 (volitelně) 调味用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
300.4 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
968.7 kJ /
230.6 kcal
Tuk
20.4 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高温基础专辑
17 recepty/-ů
Čína
Čína