Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés, coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge, coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.6 g
Alternativní recepty
Carac rouge
19h 30min
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15 min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10 min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Žádné hodnocení
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Chutney de mangue
1h
Pain aux poires
Žádné hodnocení
Focaccia au romarin
2h 30 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Gâteau de Linz
1h