Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés, coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge, coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.6 g
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain paysan
3h
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2 Std. 15 Min
Grissini
2 godz.
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1 godz. 30 min
Rouleaux frais estivaux
30 Min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Focaccia aux anchois
1u. 45min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Moutarde de Bénichon
40 Min