Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés, coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge, coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.6 g
Alternativní recepty
Knöpflis
50 Min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Risotto alla milanese
30 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Amandes cacao moka
50 Min
Sirop de thé froid
25 Min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Miroirs
1h 40min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Läckerli de Bâle
1h 10min