
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 724 kcal / 3029 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 122 g
- Vláknina
- 10.6 g
Alternativní recepty
Focaccia aux tomates cerises
2hod.
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1hod. 20min
Petits croissants à la vanille
1hod. 30min
Pain aux poires
Žádné hodnocení
Pavé au chocolat épicé
12hod.
Miroirs
1hod. 40min
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Focaccia aux oignons
2hod. 20min
Carac (Tartelette au chocolat)
2hod.
Croissants au jambon
35min
Focaccia au romarin
2hod. 30min