Oeufs farcis "yeux rouges"

Oeufs farcis "yeux rouges"

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 morceaux

Suroviny

  • 6 œufs
  • 1200 g d'eau
  • 50 g de jus de betterave rouge
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • ½ c. à café de sel
  • 4 olives noires, dénoyautées en tranches (2 mm)
  • 1 brin de persil frais haché

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 141.1 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 235.3 kJ / 56.2 kcal
Tuk 4.7 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...