Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g d'huile d'olive vierge extra
- 15 g de persil frais, feuilles seulement
- 1 citron, zeste seulement, sans chair blanche
- 4 gousses d'ail
- 1 brin de romarin frais, feuilles seulement
- 1 c. à thé de thym frais, feuilles seulement
- 1 c. à thé d’origan séché
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 1 c. à thé de sel
- ½ c. à thé de sucre
- ½ c. à thé de poivre noir moulu
- 1 c. à thé de piments forts séchés en flocons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 404 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Purée de pommes de terre classique
50 min.
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1u. 10min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Purée Parmentier nature
55 Min
Vinaigrette citronnée
5 min
Guacamole
5 min
Trempette bière et fromage
15 Min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 min.
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 godz. 45 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min