Zařízení & příslušenství
花草茶與脆餅
Příprava 5min.
Celkový 55min.
10 人份
Suroviny
脆餅
-
椰子油, ,多備一點塗抹用葡萄籽油 多備一點塗抹用
-
肉桂粉1 茶匙
-
紅糖1 大匙
-
蛋白7 顆
-
鹽1 小撮
-
麵粉180 - 200 克
花草茶
-
2 包 乾燥洛神花乾燥洛神花2 茶匙
-
新鮮薄荷葉5 枝
-
檸檬馬鞭草 (volitelně) 取葉3 枝
-
新鮮香茅5 枝
-
新鮮甜菊葉5 枝
-
水1500 - 1800 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
51.7 mg
Protein
4 g
Kalorie
941.8 kJ /
225.1 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
35.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
用低溫烘培自製美味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan